Älä mieti - Soita numeroon 044 309 9837 jos on kysyttävää! info@panimonurkka.fi
Nouto-osoite: Kalustetie (ent. Riihitontuntie) 4, 01720, Vantaa. Avoinna 10-18 arkisin 12-16 lauantaisin Huom! Poikkeusaikataulu pe. 29.11. avoinna 10-16

PANIMONURKKA.FI

Laatutavaraa kotipanijoille


0,00 

Ostoskori on tyhjä.

Chemipro San

6,95 89,95 

Poista
Tuotetunnus (SKU): CPSan Osastot: ,

Kuvaus

Lopultakin 1:1 korvike Star Sanille Euroopassa valmistettuna.

Hyvin paljon elämää helpottava desinfiointiaine jonka pääkomponenttina on elintarvikelaatuinen fosforihappo, tutummin E338. Oluen tekovälineiden desinfioinnissa aine on erinomainen, koska liuennessaan olueen pienempinä pitoisuuksina, hiiva käyttää sen ravinteenomaisesti. Pienin kontaktiaika 60s. Sekoitussuhde 15-25ml / 10l joten erittäin riittoisaa. Vaahtoaa voimakkaasti, joten ei erityisen hyvä esimerkiksi vesilukon täyttämiseen, siihen kannattaa käyttää joko Sani Cleania / Chemipro CIP:iä, vodkaa tai ihan vaikka vaan vettä.

On syytä kuitenkin tiedostaa desinfiointi- ja puhdistusaineen ero, joten jos välineissä on suoranaista likaa, kannattaa se pestä ensin tiskiaineella tai jos kyseessä on home tai muu ikävää niin kloorilla mieluiten sen jälkeen kun sen on antanut vaikuttaa yön yli. Vasta kun välineet ovat puhtaat ja pesuaineesta huuhdellut, voi ne desinfioida.

Lisäksi vielä valmistettu valmistettu EU:ssa joten pakkauskoissakin jotain järkeä toisin kuin Star Sanissa.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Maara

, , , ,