Älä mieti - Soita numeroon 044 309 9837 jos on kysyttävää! info@panimonurkka.fi
Nouto-osoite: Kalustetie (ent. Riihitontuntie) 4, 01720, Vantaa. Avoinna 10-18 arkisin 12-16 lauantaisin Huom! Poikkeusaikataulu ke. 8.1. avoinna 10-14

PANIMONURKKA.FI

Laatutavaraa kotipanijoille


0,00 

Ostoskori on tyhjä.

Better Brew Czech Pilsner 2,1 kg

15,10 

3 varastossa

  • Jotta 1,7kg olutuutteista on mahdollista saada 23l juomakelpoista olutta, tulee niihin lisätä vähintään 1kg käymiskelpoisia raaka-aineita. Tällä määrällä lopputuloksen vahvuus on keppanan luokkaa, hieman vahvempaa ja paljon täyteläisempää olutta halutessaan voi käyttää 1,7kg:aa nestemäistä uutetta. Perinteisesti olutuutteissa on käytetty taloussokeria lisävahvuutta tuomaan, tämä on merkittävimpiä syitä kotioluen maineeseen pahanmakuisena kiljuna. Ts. emme suosittele tätä.Tarjolla on vaihtoehtoja joilla uutekitistä on mahdollista tehdä varsin hyvää olutta, vaihtoehdot vaihtelevat hieman oluttyypin suositeltujen lisien mukaan.
  • Lisäksi toisena vaihtoehtona ovat hiilihapotukseen tarvittava sokeri tai DME. Pienissä määrin sokerikaan ei merkittävästi haittaa oluen makua, täyteläisempää ja paremmin kestävällä vaahtokukalla varustettua olutta haluttaessa voi hiilihapotukseen käyttää myös DME:tä
Tuotetunnus (SKU): BBCzP Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tsekkiläistyylin raikas pilsner peruslageria reippaammalla katkerolla, mukana tuleva hiiva tuottaa varsin neutraalin lopputuloksen vähän 15-19C käymislämpötiloissa.

Väri 8-12 EBC

Katkerot 30-36

Abv. n. 5%

Sisältää neutraalihkon alehiivan ja käymislämpötilaksi suositellaan huoneenlämpöä. 23 litran valmistamiseen tarvitaan lisäksi 1kg käymiskelpoisia raaka-aineita. Suosittelemme sokerin sijaan Beer kit improver – pakkausta tai halutessa täyteläisempää lopputulosta 1 – 1,5kg:n kuivattua mallasuutetta käyttöä. Erittäin täyteläistä ja hieman vahvempaa olutta haluttaessa voidaan käyttää myös 1,7kg:n Extra light – nestemäistä mallasuutetta. Lisäksi oluen hiilihapotukseen suositellaan käytettäväksi 220g kuivattua mallasuutetta tai 200g panimosokeria.
Suositeltu käymislämpötila 20°C jolla pitäisi tulla lagermaisen neutraali aromi hiivan osalta. Onnistuu myös välillä 20-25°C

Lisätiedot

Paino2.2 kg