Älä mieti - Soita numeroon 044 309 9837 jos on kysyttävää! info@panimonurkka.fi

PANIMONURKKA.FI

Laatutavaraa kotipanijoille


0,00 

Ostoskori on tyhjä.

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Panimonurkka Tmi (y-tunnus 2656085-8)

Kanneltie 6 A 14, 00420 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Max Hellemann

Puhelin +358 44 309 9837

Sähköposti max.hellemann@panimonurkka.fi

REKISTERIN NIMI

Panimonurkka.fi:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Panimonurkka.fi:n asiakkaaksi tai ostanut Panimonurkka.fi:sta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Panimonurkka.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja

käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Panimonurkka.fi:n

toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja

edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Panimonurkka.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta

henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Syntymäaika
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Panimonurkka.fi:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole

Panimonurkka.fi:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Panimonurkka.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia.

Rekisteri sijaitsee Panimonurkka.fi:n salasanasuojatulla palvelimella.